Naam Edwin Oden
Opleiding/ Werkervaring

Behalve dat ik psycholoog ben (opgeleid aan de UvA), heb ik ook jarenlange ervaring in de journalistiek. Ik heb veel van de wereld gezien, aardig wat interessante mensen mogen ontmoeten, en met plezier verhalen geschreven – met name over psychologie en tuinieren, twee vakgebieden die mij tot op de dag van vandaag blijven boeien. In mijn vrije tijd steek ik graag mijn handen in de aarde en boetseer ik aan mijn groene paradijsje. De afgelopen jaren ben ik wat minder achter de schrijftafel en meer in de spreekkamer te vinden.

Dagelijkse bezigheden bij Adagio

Naast mijn werk bij Adagio heb ik een eigen praktijk in Amsterdam-Centrum. Ik werk met allerlei soorten mensen, van jong tot oud, met allerlei soorten klachten, en kan me vaak goed verstaan met mensen die zich ‘anders’ voelen, zoals uit de LGBTQI+-gemeenschap. Mijn specialismen zijn psychodynamische- en schematherapie. Als je mijn patiënt bent, geef ik je graag de ruimte en veiligheid om je persoonlijke verhaal te kunnen doen, zodat we samen kunnen kijken wie je echt bent en wat je nog nodig hebt om te groeien en bloeien in het leven.

Talen

Mijn moedertaal is Nederlands. Dat is de taal waarin ik mij het meest thuis voel, maar ik geef ook therapie in het Engels en Italiaans.