Welkom bij Adagio Amsterdam

Adagio Amsterdam is een middelgrote psychologenpraktijk in Amsterdam waar zowel kinderen, volwassenen, ouderen en gezinnen terecht kunnen voor psychologisch consult en diagnostiek. Wij onderscheiden ons door ook behandeling te bieden in andere talen, met een speciale focus op de Latijnse talen. Binnen onze praktijk spreken wij Nederlands, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Engels, Frans, Papiamento, maar ook een aantal Slavische talen. Wij bieden zorg bij een verscheidenheid aan psychische klachten, zowel binnen de basis- als specialistische ggz.

Wil je meer weten over Adagio Amsterdam,
klik dan op de link hiernaast

Adagio Amsterdam Psychologenpraktijk Teaser 1200

Wie wij zijn

Bij Adagio werken ruim dertig verschillende behandelaren.
Klik hier om kennis te maken met onze medewerkers

Adagio Amsterdam Psychologenpraktijk Teaser 1200

Werkwijze

Bij Adagio bieden wij psychodiagnostiek en behandeling voor kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen en gezinnen.

Adagio Amsterdam Psychologenpraktijk Teaser 1200

Volwassenen

Adagio biedt begeleiding en behandeling voor volwassenen met verschillende psychische of psychiatrische problemen

Adagio heeft verhuisplannen

Adagio Amsterdam Psychologen Praktijk Interieur Kerk

Om de groeiende vraag te kunnen beantwoorden is het nodig dat wij gaan uitbreiden en dat kan op onze huidige locatie helaas niet.

Daarom zijn we verder gaan kijken en wij hebben een nieuwe locatie gevonden.

Daar moet nog een hele grote verbouwing plaatsvinden en het duurt daarom nog wel even voordat wij echt gaan verhuizen.

Voorlopig blijven wij op het vertrouwde adres aan de Mauritskade. Zodra er meer bekend is, laten we dat weten en nodigen wij jullie ook uit om een kijkje te komen nemen, kijk dus af en toe op de website of er al nieuwe informatie is.

Nieuwsberichten

Adagio

‘Adagio’ is van oorsprong een Italiaanse muziekterm die aangeeft dat een muziekstuk in een langzaam, comfortabel ‘op het gemak’ tempo gespeeld wordt.

Een ‘adagio’ is voor latino’s ook een wijsheid, een uitgangspunt, een principe dat verband houdt met advies, kennis en kennisoverdracht.

En daarnaast betekent het ook ‘met zorg gemaakt of gedaan’. Drie uitgangspunten die voor ons heel belangrijk zijn want binnen Adagio gaan wij graag op een ambachtelijke manier te werk en houden wij altijd rekening met de persoonlijke omstandigheden van de mensen waarmee en waarvoor wij werken. De menselijke maat staat voor ons altijd centraal.

Missie & Visie

De persoon staat centraal bij Adagio. Onze missie is om de behandeling te bieden die het beste bij de persoon en de situatie aansluit. Afdoende behandelen staat centraal om de persoon de juiste behandeling te bieden die aansluit bij wat iemand nodig heeft. In het bijzonder is Adagio gericht op mensen met een Latijns-Amerikaanse achtergrond. Een van de eigenschappen die Adagio uniek maakt is niet alleen het veelvoud aan talen dat er gesproken wordt, maar ook de kennis van en ervaring met de verschillende culturele aspecten die van invloed zijn op de beleving van de problemen die onze cliënten hebben. We hebben oog voor de aansluiting van interventies bij de persoonlijke situatie van de client. Wij hanteren een holistische werkwijze waarin de cliënt en diens context centraal wordt gezet.

 

Geef feedback op de nieuwe site

Feedback

Onze vernieuwde website is pas gelanceerd en volop in beweging.
Heb je op- of aanmerkingen ter verbetering van onze site?
Jouw input is van harte welkom.

Stuur een e-mail naar: e-health@adagioamsterdam.nl

Alvast dank!

x