vacature-2017-hoofdbehandelaar-Italiaans

Wij zoeken een Italiaanssprekende Hoofdbehandelaar (GZ-psycholoog of Psychotherapeut) M/V voor 16-36u per week met als hoofdtaken:

Voornamelijk het behandelen van onze Italiaanstalige cliënten (in individuele-, systeem- of relatietherapie), Nederlandstalige cliënten komen ook regelmatig voor.

Bijwonen van intervisies en overleggen en incidenteel optreden als hoofdbehandelaar in behandelingen van Italiaanssprekende cliënten.

 Over jou:

Vanzelfsprekend spreek je zowel het Nederlands als Italiaans vloeiend. Je wil graag werken in een informeel en hecht team met ambitieuze collega’s. Vanuit je expertise draag je graag bij aan ons gezamenlijke doel: het zo goed mogelijk helpen van onze cliënten. Affiniteit met de doelgroep en daarmee samenhangende problematiek van Adagio is handig. Kennis van werken met Apple computers is aanbevolen, maar geen noodzaak.

 Over het aanbod:

Een baan voor 32-36 uur, verdeeld over 5 dagen en flexibel in te delen en een prettig salaris in loondienst. Een plezierige werkomgeving in een platte organisatie met korte lijntjes, waar iedereen samenwerkt aan ons gezamenlijke doel: het zo goed mogelijk helpen van onze cliënten.

Over de sollicitatie:

Als je vragen hebt over de vacature of je wil graag nader kennismaken kun je een mail sturen naar Dinand Daling (dinand[at]adagioamsterdam.nl). Reageer voor 1 juli 2017.

 

 

%d bloggers liken dit: