Stageplaatsen

We hebben momenteel plaats voor een stagiaire die kan starten in overleg.

Stage lopen bij Adagio We leiden binnen Adagio al lang stagiaires op van de richtingen Klinische psychologie, Kinder & Jeugdpsychologie en Klinische neuropsychologie.

Wat we vragen

– Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en goede mondelinge beheersing van het Spaans, Portugees of Italiaans.

– Zelfstandig kunnen werken en initiatief tonen.

– Gefocust kunnen blijven in een dynamische omgeving.

– Affiniteit met het intercultureel werken.

Taakomschrijving In eerste instantie intakes bijwonen en op termijn ook zelfstandig uitvoeren. Waar mogelijk kijk je mee bij therapiesessies. Je hebt een belangrijke rol in het diagnostische proces. Het gaat om het uitvoeren van (digitaal) standaardonderzoeken, maar ook van uitgebreider persoonlijkheidsonderzoeken, neuropsychologische onderzoeken, intelligentieonderzoeken. Je neemt deel aan intervisiebijeenkomsten en multidisciplinair overleg. Je ondersteunt de psychologen met rapporteren en notuleren.  

Wat we bieden  Ervaring opdoen in het gehele diagnostische proces van intake, onderzoek (persoonlijkheidsonderzoeken, neuropsychologische onderzoeken, intelligentieonderzoeken), rapportage en advisering. Waar mogelijk kijk je mee met therapieën bij volwassenen en kinderen en woon je intervisiebijeenkomsten en multidisciplinair overleg bij. Je doet ervaring op in een interculturele praktijk met zowel behandelaars als cliënten van verschillende afkomst met een grote variatie in leeftijden, afkomst en problematiek. 

Dagen en tijden Dagen, tijden en duur van de stage zijn in overleg en aansluitend bij de eisen van de studie. Wij hebben voorkeur voor een stage van drie tot vier dagen per week gedurende minimaal een half jaar. Aanwezigheid op de dinsdag is vereist.

Procedure We ontvangen graag je sollicitatiebrief en cv per mail op info@adagioamsterdam.nl (t.a.v. Marije Evers en/of Sandra Winters). Vervolgens hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

N.B. solliciteren heeft alleen zin als je, naast Nederlands en Engels, een genoemde Latijnse taal goed beheerst.

%d bloggers liken dit: