Psychiater kind&jeugd

Wij zoeken een Psychiater Kind & Jeugd (Freelance, ca. 4-8 uur per week)

Vanwege goede behandelresultaten en sterk groeiend aantal aanmeldingen van kinderen, jeugdigen en systemen, zijn we opzoek naar een psychiater met expertise op het gebied van kind & jeugd behandelingen.  De werkzaamheden zullen met name bestaan uit consultatieve ondersteuning van behandelingen, deelname aan intervisie en overige inhoudelijke overleggen en -indien gewenst- het uitvoeren van volledige behandeltrajecten. Waar het systeembehandelingen betreft, stem je af met onze psychiater voor volwassenen.

Over jou:

Je wil graag werken in een informeel en hecht team met ambitieuze collega’s. Vanuit je expertise draag je graag bij aan ons gezamenlijke doel: het zo goed mogelijk helpen van onze cliënten. Affiniteit met de doelgroep en daarmee samenhangende problematiek van Adagio is handig. Spreek je Spaans of een andere Latijnse taal dan zouden we dat erg waarderen.

Over het aanbod:

Een freelance overeenkomst met een flexibel in te delen aantal uren per week. Perfect te combineren met een andere baan of eigen vrijgevestigde praktijk. Ondersteuning met administratie en/of eigen bedrijfsvoering behoort tevens tot de mogelijkheden.

Over de sollicitatie:

Als je vragen hebt over de vacature of je wil graag nader kennismaken kun je een mail sturen naar sollicitaties@adagioamsterdam.nl

%d bloggers liken dit: