GZ-io-Psychoterhapeut-kj

 

Over Adagio Psychologen:

 

Adagio is een kleinschalige ambulante instelling in de GGZ en behandelt vrijwel alle soorten psychische klachten waarmee mensen zich aanmelden. Het bedrijf is gespecialiseerd in kinder- & jeugdpsychologie, neuropsychologie, persoonlijkheidsproblematiek bij volwassenen, relaties en families en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van bi-culturaliteit. De doelgroep van Adagio bestaat uit een mix van nationaliteiten. Circa 50% van de cliënten heeft een Latijns-Amerikaanse achtergrond, 25% is Nederlands en 25% is van andere komaf of heeft een combinatie van nationaliteiten. Ook leiden wij als opleidingsinstelling psychologen op tot GZ-psycholoog, Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog.

 

Wij hebben tussen nu en midden 2018 diverse opleidingsplaatsen voor Kind & Jeugd GZ-psychologen in opleiding tot Psychotherapeut (20-36u).

 

Als Kind & Jeugd GZ-psycholoog in opleiding tot Psychotherapeut hou je je, naast de opleiding, voornamelijk bezig met het gehele behandeltraject (van intake naar diagnostiek, behandeling en nazorg) van onze cliëntjes.

Daarnaast biedt je ouderbegeleiding en ondersteun je OuderKindTeams of basisscholen met onderzoeksvragen. Dit doe je steeds in de talen die je machtig bent, Nederlandstalige cliënten komen ook af en toe voor. Daarnaast ben je een waardevol teamlid en ben je onderdeel van (uitgebreide)intervisies en overleggen en ons multidisciplinaire behandelteam.

 

Over jou:

Je spreekt naast Nederlands ook Spaans, Italiaans, Frans of Portugees. Je wil graag werken in een informeel en hecht team met ambitieuze collega’s. Vanuit je expertise draag je graag bij aan ons gezamenlijke doel: het zo goed mogelijk helpen van onze cliënten. Affiniteit met de doelgroep en daarmee samenhangende problematiek van Adagio is handig. Kennis van werken met Apple computers is aanbevolen, maar geen noodzaak.

 

Over het aanbod:

Een baan voor 20-36 uur, flexibel in te delen naar je behoeften en een salaris in loondienst (in FWG schaal 65, 70 na afronding van de opleiding). Ook dragen we bij in de kosten van je opleiding, afhankelijk van de omvang van het dienstverband. En tot slot, een plezierige werkomgeving in een platte organisatie met korte lijntjes waar het prettig werken is.

 

Over de sollicitatie:

Als je vragen hebt over de vacature of als je graag nader kennis wil maken kun je een mail sturen naar Dinand Daling ( dinand[@]adagioamsterdam.nl).

%d bloggers liken dit: