(basis)Psycholoog Kind&Jeugd

Wij zoeken per direct een (basis)Psycholoog K&J M/V voor 32-36 uur p/w, met als hoofdtaken:

 

Zorginhoudelijke en administratieve ondersteuning, zoals het coördineren en regisseren van de aanmeldingen.

Het ondersteunen bij, en zelfstandig afnemen van psychodiagnostiek bij verschillende van onze cliënten.

Het uitvoeren van behandelingen (speltherapie, ouderbegeleiding en individuele & systeemtherapie) als co-therapeut bij onze cliënten, voornamelijk variërend in leeftijd tussen circa 0 en 23.

In het eerste jaar word je intern begeleid en opgeleid tot behandelaar en bieden wij je verschillende doorgroei mogelijkheden. Na enkele jaren is de opleiding tot GZ-psycholoog een optie.

Over jou:

Je wil graag werken in een enthousiast, internationaal, multicultureel en hecht team met ambitieuze collega’s. Je hebt een proactieve houding en bent niet bang om suggesties ter verbetering van het werkproces te geven, je kunt snel schakelen en voelt je vrij in een snel veranderende organisatie. Daarnaast ben je facilitair sterk, kan structuur aanbrengen en behouden en je kan communicatie extern (verwijzers) en intern hanteren.

– Je beheerst tenminste het Nederlands, Engels en Spaans vloeiend in zowel woord als geschrift.

Beheersing van Italiaans, Portugees en/of Frans is een pré. Spreek je een van deze talen vloeiend, maar geen Spaans? Solliciteer dan vooral!

– Je hebt een afgeronde master klinische- of neuropsychologie (met accent K&J).

– Enige kennis van indicaties en contra-indicaties van de verschillende therapievormen.

– Je hebt ervaring met Apple en gedegen kennis van Officeprogramma’s.

Over het aanbod:

Een baan voor 32-36 uur, verdeeld over 5 dagen en flexibel in te delen en een prima salaris. Een plezierige werkomgeving in een platte organisatie met korte lijntjes, waar iedereen samenwerkt aan ons gezamenlijk doel: het zo goed mogelijk helpen van onze cliënten.

Over de sollicitatie:

Als je vragen hebt over de vacature kun je die per mail sturen naar dinand[at]adagioamsterdam.nl, vermeld hierbij tevens je telefoonnummer zodat je teruggebeld kan worden. Je CV en motivatiebrief kun je o.v.v. “Sollicitatie basispsycholoog” mailen naar dinand[at]adagioamsterdam.nl

Solliciteer voor 15 februari aanstaande per mail. Bij voldoende reacties kan de vacature eerder sluiten, wacht dus niet tot de deadline!

 

 

%d bloggers liken dit: