Berichtgeving in verband met het COVID-19 virus (Coronavirus)

Naar aanleiding van de crisis ontstaan door het Coronavirus hebben wij onze werkzaamheden aangepast. Dit doen we om  voor jou, maar ook voor onszelf, goed te blijven zorgen en verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Adagio volgt hierin de richtlijnen van het RIVM en van de beroepsverenigingen.

De aandacht voor onze cliënten blijft bij ons centraal, daarom zijn we voortdurend bezig om alternatieven te vinden. Wij vinden het belangrijk dat onze zorg zoveel mogelijk doorgaat, maar dan wel in een omgeving die zo veilig mogelijk is. De gesprekken vinden online of telefonisch plaats. Ook de zorg voor kinderen gaat door, en nog steeds plannen we (online) intakes zonder wachttijd.

Ben je reeds patiënt bij ons? Dan word / ben je benaderd door jouw therapeut om de mogelijkheid om de therapie te vervolgen via telefoon of internet te bespreken.

Sta je momenteel op de wachtlijst? Zodra wij een geschikte behandelaar gevonden hebben, neemt iemand van de aanmeldcoördinatie contact met je op over de mogelijkheid om de therapie via telefoon of internet te starten.

Ben je van plan om je aan te melden bij Adagio? In principe lopen onze behandelingen en aanmeldingen gewoon door, dus wij verwelkomen je graag.

 

Voor vragen zijn wij per mail of tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar.

Wij hopen dat iedereen gezond deze periode doorkomt.

 

Hartelijke groet,

Team Adagio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: